V Ljubljano je prišel newyorški glasbenik in kantavtor Michael Weiskopf. Njegovi prvi nastopi v Sloveniji so bili v znamenju formata “storytellers“, saj je nastopil v intimnem vzdušju, sam z akustično kitaro in predstavil novi (četrti) studijski album. Del pesmi je bilo posnetih tudi v znamenitem londonskem studiu Abbey Road, katerega ime so v svet ponesli Beatli. Weiskopfov pohod po Ljubljani se je pričel v ponedeljek, 7. maja, v intimnem vzdušju bara Prulček, nato pa nadaljeval v sredo, 9. maja, v objemu kluba Daktari.
Michael Weiskopf je nastopil tudi živo v radijski oddaji Sobotni glasbeni večer z Janetom Webrom (Studio 13) na Prvem programu Radia Slovenija, kjer je odigral nekaj svojih in nekaj Dylanovih skladb, prisluhnete pa lahko tudi pogovoru z njim.

Živo v studiu 13 z Janetom Webrom

V Ljubljano prihaja newyorški glasbenik in kantavtor Michael Weiskopf. Njegovi prvi nastopi v Sloveniji bodo v znamenju formata “storytellers“, saj bo nastopil v intimnem vzdušju, sam z akustično kitaro in predstavil novi (četrti) studijski album, ki ga te dni končuje v ZDA. Del pesmi je bilo posnetih tudi v znamenitem londonskem studiu Abbey Road, katerega ime so v svet ponesli Beatli. Weiskopfov pohod po Ljubljani se bo pričel v ponedeljek, 7. maja, v intimnem vzdušju bara Prulček, nato pa se bo nadaljeval v sredo, 9. maja, v objemu kluba Daktari. Pred nastopom bo na voljo tudi za intervjuje in izjave. Michael Weiskopf bo nastopil tudi v živo v radijski oddaji Sobotni glasbeni večer z Janetom Webrom (Studio 13) na Prvem programu Radia Slovenija, kjer bo odigral nekaj svojih in nekaj Dylanovih skladb, prisluhnili pa boste lahko tudi pogovoru.

Jane Weber