Iztekajoči se teden je marsikomu postregel z razočaranjem glede koronavirusa. Kljub odrekanjem rekordno število hudo bolnih in umrlih, nove omejitve in prepovedi. V oddaji o tem, kaj še smemo, kako zdržati, kako tudi podjetjem pomagati preživeti. Žarek upanja so spodbudne novice o razvoju cepiva. Rdeči alarmi zaradi covida gorijo tudi v Združenih državah, kjer napovedujejo po eni strani zlom zdravstva po drugi proteste. Predsednik Trump zavrača priznanje poraza. V oddaji tudi o protislovjih glede premirja v Gorskem Karabahu in o odsevih naše družbe na ljubljanskem filmskem festivalu. KritičnI pregled tedna s Špelo Novak.

Nove hospitalizacije in smrti zaradi covida, nove prepovedi in omejitve, nove pomoči gospodarstvu. V ZDA novi spori glede izidov volitev, v Gorskem Karabahu novo premirje.

Iztekajoči se teden je marsikomu postregel z razočaranjem glede koronavirusa. Kljub odrekanjem rekordno število hudo bolnih in umrlih, nove omejitve in prepovedi. V oddaji o tem, kaj še smemo, kako zdržati, kako tudi podjetjem pomagati preživeti. Žarek upanja so spodbudne novice o razvoju cepiva. Rdeči alarmi zaradi covida gorijo tudi v Združenih državah, kjer napovedujejo po eni strani zlom zdravstva, po drugi proteste. Predsednik Trump zavrača priznanje poraza. V oddaji tudi o protislovjih glede premirja v Gorskem Karabahu in o odsevih naše družbe na ljubljanskem filmskem festivalu. Kritični pregled tedna s Špelo Novak.

Špela Novak