Različne tehnike dotikanja z omejevanjem odpirajo prostor za razburljivo raziskovanje teles.

V četrti sezoni prek osebnih zgodb in pogovorov z domačimi in tujimi strokovnjakinjami in strokovnjaki raziskujemo presečišče med prirojenim in privzgojenim, med naravo in kulturo. Kako je z dotikom?

Živjo, jst sm Tilen, star sem 30 let. Z Jasmino sva se spoznala na eni žurki pred šestimi leti. Bila je ljubezen na prvi pogled. Jst sm se počutu, k da sm skos zadet. Ful mi je dogajal, non stop sva se družla, na polno seksala. Povsod. V parku, na WC-jih, v avtu, v njeni službi, no, valda tut v fletu, na mizi, na kuhinjskem pultu, pralnem stroju, na balkonu … Uf, good times. Ja. Noro je blo. Pol je pa po ene, ne vem, šterih mescih zveze zanosila. In sva bla oba ful vesela, čist vzhičena. Oba sva mela že službe, ona je mela svoje stanovanje, čist taprav čas je bil to za naju. K sva dobila Tami, smo bli ful velik skupi, tko, res, čist zalubljeni. Pol pa kovid, pa še en otrok … ful sm utrujen. In ful hitr mam občutek, da je vse narobe. Sej k pogledam od daleč, mi je jasno, da sva super starša, super partnerja, da sva d best. Mislm, ful sem ponosen na naju. Ampak, če pa recimo en mesec ne seksava, ker se nobenmu ne da, se mi zdi, da je to to. Da bova šla narazen.

Pišete nam na evolucijauzitka@rtvslo.si ali izpolnite spletni obrazec tukaj, kjer lahko popolnoma anonimno razkrijete svoje spolno življenje.

Vemo, kdo smo

Tabea Zorn

Anja Zalta

Astrid Hojgaard

Metka Kuhar

Jaka Sotlar

Igrata Manca Dorrer in Domen Valič, avtorica podkasta je Urška Henigman.

Urška Henigman