Kolikor bolnikov, toliko oblik bolezni covid-19, bi lahko rekli. Nekateri jo prebolijo, ne da bi sploh vedeli, da so se okužili, drugi imajo še po več mesecih najrazličnejše posledice. Kako lahko omilimo ali morda celo preprečimo hujši potek bolezni? Kateri so doslej znani zapleti ob bolezni in predvsem - kako poteka okrevanje po covidu-19? Svetuje dr. Neža Majdič, dr.med., vodja tima za klinično prehrano na URI Soča. Voditeljica: Lucija Fatur.

dr. Neža Majdič, dr.med., o tem, kaj je pomembno pri okrevanju po bolezni

Kolikor bolnikov, toliko oblik bolezni Covid-19, bi lahko rekli. Nekateri jo prebolijo, ne da bi sploh vedeli, da so se okužili, drugi imajo najrazličnejše posledice še po več mesecih. Kako lahko omilimo ali morda celo preprečimo hujši potek bolezni? Kateri so doslej znani zapleti ob bolezni in predvsem - kako poteka okrevanje po Covidu? V petkovem svetovalnem servisu bo naša gostja dr. Neža Majdič, dr.med., vodja tima za klinično prehrano na URI Soča. Pokličite ali nam pišite.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.

S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Lucija Fatur