V četrtkov Svetovalni servis prihaja vodja strokovne skupine, ki zagotavlja podporo Kriznemu štabu za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19, prof. dr. Bojana Beović, specialistka infektologinja. Pojasnila bo, v kateri fazi epidemije smo trenutno v Sloveniji in kaj lahko pričakujemo v prihodnjih dneh. Ker po spletu kroži precej nepreverjenih informacij o tem, kako se virus širi, kdo je dojemljivejši zanj in kako se zavarovati, znova tudi o preventivi in zmotah, povezanih z novim koronavirusom.

Z dr. Bojano Beović o aktualnem stanju, prihodnjih dneh in zmotah, povezanih z novim koronavirusom, ki krožijo po spletu

V četrtkov Svetovalni servis prihaja vodja strokovne skupine, ki zagotavljala podporo Kriznemu štabu za zajezitev in obvladovanje epidemije koronavirusne bolezni 19 prof. dr. Bojana Beović, specialistka infektologinja. Pojasnila bo, v kateri stopnji epidemije smo ta hip v Sloveniji in kaj lahko pričakujemo v prihodnjih dneh. Ker po spletu kroži precej nepreverjenih informacij o tem, kako se virus širi, kdo je bolj dojemljiv zanj in kako se zaščititi, znova tudi o preventivi in zmotah, povezanih z novim koronavirusom.

Sodelujte, postavite vprašanje! 

Za celozaslonski pogled vprašanj kliknite tukaj.

Andreja Gradišar