Mnogim se že oglaša ribiška strast in jih kliče v naravo, k vodi. Če ste med njimi, je zdaj skrajni čas, da preverite, ali ribiška oprema deluje in ali so kolesca podmazana. Čez nekaj dni, 1. marca se bo začela ribiška sezona, v nekaterih vodah pa že 29. februarja za ribolov postrvi. Pred začetkom ribiške sezone bomo obnovili osnove ribištva, na vprašanja o tem kaj vse počnejo ribiči in kakšno znane potrebujejo bo odgovarjal naš gost IGOR MILIČIČ, sekretar Ribiške zveze Slovenije.

Ribiči so v pričakovanju začetka sezone ribolova na postrvi, njihova naloga pa je tudi zaščita rib in njihovih habitatov

Mnogim se že oglaša ribiška strast in jih kliče v naravo, k vodi. Če ste med njimi, je zdaj skrajni čas, da preverite ali ribiška oprema deluje in ali so kolesca podmazana.  Čez nekaj dni, 1. marca se bo začela ribiška sezona za ribolov postrvi. Pred začetkom sezone bomo obnovili osnove ribištva. Na vprašanja o tem, kaj vse počnejo ribiči in kakšno znane potrebujejo pa odgovarja naš gost IGOR MILIČIČ, sekretar  Ribiške zveze Slovenije.

Jernejka Drolec