Prejšnje leto si bo med drugim zapomnila po konferenci v eni izmed nekdanjih rezidenc angleške kraljeve družine v windsorskem parku in laboratoriju, ki je tedne dišal po ingverju. Doc. dr. Marina Klemenčič je znanstvenica, docentka na katedri za biokemijo na fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, ki jo raziskovalno zanimajo mehanizmi celične smrti pri organizmih, kot so cianobakterije in alge. Toda to še zdaleč ni vse, s čimer se ukvarja. Aktivna je v različnih društvih, igra na violino v zdravniškem orkestru Camerata medica, zanima jo tudi analogna fotografija. O vsem tem nam bo doc. dr. Marina Klemenčič pripovedovala na nočnem obisku v prvih ponedeljkovih minutah. V radijsko družbo jo je povabila Mojca Delač.

Docentka biokemije, ki raziskuje mehanizme celične smrti. Med drugim igra tudi violino, fotografira, novoletno praznovanje pa si je zapomnila po igranju taroka.

Minulo leto si bo med drugim zapomnila po konferenci v eni izmed bivših rezidenc angleške kraljeve družine v parku Windsor in laboratoriju, ki je tedne dišal po ingverju. Doc. dr. Marina Klemenčič je znanstvenica, docentka na  katedri za biokemijo na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, ki jo raziskovalno zanimajo mehanizmi celične smrti pri organizmih kot so cianobakterije in alge. A to še zdaleč ni vse, s čimer se ukvarja. Aktivna je v različnih društvih, igra violino v zdravniškem orkestru Camerata medica, zanima jo tudi analogna fotografija. O vsem tem nam bo doc. dr. Marina Klemenčič pripovedovala na nočnem obisku v prvih minutah ponedeljka.  V radijsko družbo jo je povabila Mojca Delač.

 

Mojca Delač