Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči na žaru? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v torkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.

Burgerji od sinonima za hitro prehrano, prek modnega »street food-a« do zvezd poletnih vrtnih zabav

Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči na žaru? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v torkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.

 

Bojan Leskovec