Kupujete rabljeni avtomobil, pa ne veste, kako preveriti število prevoženih kilometrov, kaj nam pove servisna zgodovina avtomobila in kaj lahko od avtomobila pričakujete glede na ohranjenost in prevožene kilometre? Poslušajte sredin svetovalni servis, ko se bomo z Igorjem Matkom, neodvisnim svetovalcem za nakup in prodajo rabljenih avtomobilov, dotaknili tudi vprašanja, kako popolnoma izkoristiti vse najnovejše tehnološke funkcije avtomobila.

Kako preverimo dejansko število prevoženih kilomentrov, kdaj nas drugi avto stane preveč in kako na ceno vpliva oprema avtomobila

Kupujete rabljeni avtomobil, pa ne veste, kako preveriti število prevoženih kilometrov, kaj nam pove servisna zgodovina avtomobila in kaj lahko od avtomobila pričakujete glede na ohranjenost in prevožene kilometre? Prisluhnite sredinemu svetovalnemu servisu, ko se bomo z Igorjem Matkom, neodvisnim svetovalcem za nakup in prodajo rabljenih avtomobilov dotaknili tudi vprašanja, kako popolnoma izkoristiti vse najnovejše tehnološke funkcije avtomobila.

Cirila Štuber