Letošnji februar streže s sončnim in toplim vremenom in motoristi so letos na ceste zato zapeljali nekoliko prej kot običajno. Statistika kaže, da se skoraj polovica prometnih nesreč voznikov enoslednih motornih vozil sicer pripeti v poletnih mesecih, povzročitelji prometnih nesreč s smrtjo ali hudo telesno poškodbo motoristov pa so v večini primerov vozniki sami. V ponedeljkovem Svetovalnem servisu se zato posvečamo varni vožnji enoslednih vozil in pripravi motorja na novo motoristično sezono. Vabljeni k poslušanju in sodelovanju.

Motoristi sodijo med bolj ranljive udeležnce v cestnem prometu

Letošnji februar streže s sončnim in toplim vremenom in motoristi so letos na ceste zato zapeljali nekoliko prej kot običajno. Statistika kaže, da se skoraj polovica prometnih nesreč voznikov enoslednih motornih vozil sicer pripeti v poletnih mesecih, povzročitelji prometnih nesreč s smrtjo ali hudo telesno poškodbo motoristov pa so v večini primerov vozniki sami. V ponedeljkovem Svetovalnem servisu se zato posvečamo varni vožnji enoslednih vozil in pripravi motorja na novo motoristično sezono. Vabljeni k poslušanju in sodelovanju.

Strokovnjaki z najrazličnejših področij odgovarjajo na vaša vprašanja vsak delavnik med 8.05 in 8.30. Naši kontakti so 01/475-22-22, radioprvi@rtvslo.si ali 041-3000-07 za SMS, ki ga začnete z besedo PRVI.

Prvi