Prihajajoči prazniki so kot nalašč, da svoj vrtni žar ponovno ogrejete na delovno temperaturo. Kako pravilno začinimo in mariniramo meso? Kaj potrebujemo za slasten in sočen burger? Katere vrste sadja in sirov se najbolje podajo na žar ploščo? Kako na žaru spečemo pico in palačinke? Bi radi izvedeli, kakšno dodano vrednost pri pripravi jedi na žaru prinese dimljenje? Gost četrtkovega svetovalnega servisa bo kuharski mojster Matjaž Pozderec. Razkrili bomo tudi kakšen nasvet in trik za pripravo lupinarjev na žar plošči. Po osmi, na Prvem.

Prihajajoči prazniki so kot nalašč, da svoj vrtni žar ponovno ogrejete na delovno temperatur

Kako pravilno začinimo in mariniramo meso? Kaj potrebujemo za slasten in sočen burger? Katere vrste sadja in sirov se najbolje podajo na žar ploščo? Kako na žaru spečemo pico in palačinke? Bi radi izvedeli, kakšno dodano vrednost pri pripravi jedi na žaru prinese dimljenje? Gost četrtkovega svetovalnega servisa bo kuharski mojster Matjaž Pozderec. Razkrili bomo tudi kakšen nasvet in trik za pripravo lupinarjev na žar plošči.

Bojan Leskovec