Zaradi pestre gostinske ponudbe, organizirane prehrane v šolah in pomanjkanja časa mladi ne vidijo smisla, da bi kuhali in obroke pripravljali doma. Zato tudi otroci nimajo vzgleda, da bi poprijeli za kuhalnico. Kako otrokom in mladim približati kuhanje, zakaj je ta veščina pomembna in katere jedi so najbolj preproste za pripravo? O tem bomo govorili v ponedeljkovem Svetovalnem servisu med osmo in pol deveto uro na Prvem programu Radia Slovenija. Naša gostja bo kuharica Emilija Pavlič, ki ima dolgoletne in bogate izkušnje na področju prehrane otrok. Pokličite med oddajo na 01-475-22-22, pošljite kratko sporočilo z začetno besedo Prvi na številko 3000 ali pišite na radioprvi@rtvslo.si.

Zaradi pestre gostinske ponudbe, organizirane prehrane v šolah in pomanjkanja časa mladi ne vidijo smisla, da bi kuhali in obroke pripravljali doma. Zato tudi otroci nimajo vzgleda, da bi poprijeli za kuhalnico. Kako otrokom in mladim približati kuhanje, zakaj je ta veščina pomembna in katere jedi so najbolj preproste za pripravo? O tem bomo govorili v ponedeljkovem Svetovalnem servisu med osmo in pol deveto uro na Prvem programu Radia Slovenija. Naša gostja bo kuharica Emilija Pavlič, ki ima dolgoletne in bogate izkušnje na področju prehrane otrok. Pokličite med oddajo na 01-475-22-22, pošljite kratko sporočilo z začetno besedo Prvi na številko 3000 ali pišite na radioprvi@rtvslo.si.

Jana Bajželj