Razkošje v glavi

Portretna predstavitev zanimivega človeka, ki morda nikoli ni bil v svetlobi medijskih luči, ali pa je tudi bil, pa je ta svetloba zakrila druge, nič manj pomembne dele njegovega življenja. Oddaja je portret človeka z bogatimi življenjskimi izkušnjami in dolgo poklicno potjo, ljudi z zanimivim konjičkom, drugačnim pogledom na življenje - ali z drugačnim življenjem nasploh.

Boris Grabrijan

Belokranjec od glave do peta
Fox u Dallasu 2

Goran Lisica – Fox

»V primerjavi z nekom, ki je študiral podjetništvo, mi nismo imeli pojma. Kar smo se naučili, smo se priučili sproti – tako kot partizani,« se začetkov spominja prvi mož glasbene založbe Dallas
RVG - Milan Horvat

Milan Horvat

Policist na braniku domovine
4 dr. Aleš Musar_april 2019_pred sliko cesarja Franca I. na Kavčičevi

Dr. Aleš Musar

"Prekletstvo tega, da si iz hobija naredil svojo glavno dejavnost, je v tem, da ostaja malo časa za dodatne hobije," meni dr. Aleš Musar.
VIDROTAR6485 (002)

Miha Rus

Slovenist, ki nenehno išče načine, da dodatno obogati razkošje v glavi

Alenka Černelič Krošelj

Etnologinja z dušo in srcem
RVG - Humberto Široka

Huberto Široka

Oblikovalec nakita in umetnik
Salej

Štefan Bogdan Barenboim Šalej

Slovenec, ki že 60 let živi v Braziliji in je tam tako rekoč iz nič napravil resnično neverjetno novinarsko, poslovno in politično kariero
dragica, nova, nova

Dr. Dragica Fabjan Andritsakos

"Ko druge siliš, da živijo po tvoji meri, jim morda vzameš najbolj žlahtno, kar je v njihovi kulturi. Grki ne morejo križem rok mimo nekoga, ki potrebuje pomoč."
IMG_20210426_105526

Dušan Rogelj

Prvi glavni in odgovorni urednik STA