Razkošje v glavi

Portretna predstavitev zanimivega človeka, ki morda nikoli ni bil v svetlobi medijskih luči, ali pa je tudi bil, pa je ta svetloba zakrila druge, nič manj pomembne dele njegovega življenja. Oddaja je portret človeka z bogatimi življenjskimi izkušnjami in dolgo poklicno potjo, ljudi z zanimivim konjičkom, drugačnim pogledom na življenje - ali z drugačnim življenjem nasploh.

Slavko Pregl

"Zame literatura ni neka metafizična zadeva, ni nekaj, kar bi bilo neskončne kilometre oddaljeno od matere Zemlje, ampak je dnevno soočanje z življenjem."
RVG – Marika Mihelčič

Marika Mihelčič

"Smeh je najlepše obarvan glas…"
Berbarda Škrabar.jpg

Bernarda Škrabar

Detektivka, ki bo kmalu doktorirala, je temperamentna, izobražena, vpadljiva in ženska, ki je vedno vedela, kaj hoče, in tudi danes natančno ve, kaj bo storila jutri.
IMG_7919

Tone Hočevar

"Enkrat moram prav prešteti, koliko državnih udarov sem doživel. Vsaj deset jih je bilo. Če, seveda, štejem tisti primer v Salvadorju, ko so se v enem dnevu zvrstili trije, za enega samega."
RVG – pater Jožef Pepi Lebreht

Jožef »Pepi« Lebreht

Pater Frančiškan

Andraž Gavez

"Čokolade ne jemljem tako poslovno, ker je voditi podjetje vse drugo kot pa samo okušati čokolade"
Nejc Jogan

Prof. dr. Nejc Jogan

Botanika ne predstavlja le njegovega dela, postala je njegov način življenja
Jure reja

Jurij Reja

Tenorist je po večdesetletni karieri doma in na tujem še vedno v sijajni pevski kondiciji. Njegova ljubezen je glasba, njegove ljubice pa knjige.
RVG – Jožica Avbelj

Jožica Avbelj

Gledališka in filmska igralka
Profile2_square

Dr. Matjaž Gregorič

" V Sloveniji živi preko 740 vrst pajkov, v Evropi preko 2000, v svetovnem merilu je odkitih 50.000 vrst, še saj trikrat toliko pa je še neznanih in neodkritih" pravi dr. Matjaž Gregorič