Nočni obisk

Nočni obisk

Z nočnimi gosti se pogovarjamo o temah in področjih, ki jih skušamo skozi njihove besede predstaviti drugače, bolj osebno. Poslušamo vaše zgodbe in vam dajemo prostor za vaše misli. Ponoči se pogovarjamo dlje.

Marjeta Drobnič

Prevajalka, zaljubljena v španščino in Španijo
DSC_0295_edited

Nina in Matija Mastnak

Zgodba o tem, kako se jima je s posvojitvijo ne enega, ampak dveh otrok, življenje čez noč obrnilo na glavo.
fkk

Franko Košuta

Med najbolj zaslužnimi, da so z Ribiškim muzejem dobili priznanje za svojo dejavnost in da smo lahko spoznali zgodovino in tradicijo slovenskih ribičev.
nika-kovac

Nika Kovač

Antropologinja, ustanoviteljica Inštituta 8. marec, aktivistka, ki jo je opazila Obamova fundacija in ji kot edini Evropejki podelila štipendijo za študij na Columbia University v New Yorku.
people-2574506_1280

Milan Mugerle in Dejan Goršek

Ob nedavnem Mednarodnem dnevu bele palice in Svetovnem dnevu vida s pozivom k ustreznim prilagoditvam za slepe in slabovidne.

Miha Dešman

Misliti arhitekturo
thumbnail

Eva Nedelko

Certificirana holistična aromaterapevtka, ljubiteljica dišečih sort starih vrtnic, destilaterka energijsko polnih butičnih eteričnih olj.
Tavčar2

Špela Tavčar in Davor Tavčar

Enoletni boj zakoncev s posledicami koronavirusne bolezni
upp

Uroš Perko

Specializant 'geštalt' terapije na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani, ki kot terapevt pa že vrsto let sodeluje v Zavodu Mítikas, ki po socialno-andragoški metodi pomaga ljudem v stiski.
FOTO1

Kristjan Veber

Študent predšolske vzgoje, bodoči vzgojitelj, Naj prostovoljec leta 2019 in zdaj tudi pisatelj otroške literature