Na straneh RTV Slovenija uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z njihovo uporabo.
Več o piškotkih
V redu
RTVSLO.si
Televizija
Val 202
Ars
Spored
Spored
Tina Lamovšek - Urednica uredništva
@tinalamovsek
Aktualna tema
Do preteklosti moraš biti kritičen, ne nostalgičen.
Italijanski kuharski chef Massimo Bottura za Prvi o filantropiji, Bobu Dylanu in tradiciji
4:54
Aktualna tema
»Veliko chefov sem moral kljub zanimanju zavrniti, ker preprosto nimam več prostora v programu«
Pogovor s programskim direktorjem Weekend Food Festivala Hrvojem Petrićem pred začetkom festivala v Rovinju, kamor pridejo velika imena svetovne gastronomske scene
16:43
Aktualna tema
Ne vabijo zgolj na sonce in morje, temveč tudi v ruralno Hrvaško
20 let predstavništva Hrvaške turistične skupnosti v Sloveniji
10:26
Aktualna tema
Kavarne so bile prvi internet
S prenovo Kavarne Union želijo obuditi vrvež kavarniške kulture
11:21
Pod pokrovko
Zakaj je jagodni mousse slajši na belem krožniku kot na črnem?
O vplivu barve na okus hrane in pijače
18:45
Intervju
»Tržnica je srce vsake kulture. Dobiš globok vpogled v kulturo ne samo s stališča hrane, ampak tudi temperamenta ene družbe.«
Pobudnica kulinarične tržnice Odprta kuhna Alma Kochavy
49:32
Pod pokrovko
"Hočem ozaveščati, kaj vse je zajeto v ceno torte."
Podjetniška plat ustvarjanja tort in preostalih slaščic z Instagrama
33:16
Aktualna tema
»Če le morem, sem vsak petek tukaj.«
10 let kulinaričnega projekta Odprta kuhna, ki je v prestolnico prinesel ulično prehrano
13:12
Pod pokrovko
'Zaupaj mi, grah in kava sta odlična kombinacija.'
Ko chefi in chefinje 'vidijo' okuse
23:47
Pod pokrovko
Ko krožnik lebdi nad mizo in ko glasbeniki igrajo samo zate na vrhu sladolednega lončka
Tehnologija lahko tudi nadgradi izkušnjo prehranjevanja
17:12
Pod pokrovko
Ali je glasba nova začimba?
Glasba kot pomembna sestavina obroka
19:35
Studio ob 17.00
Kako zapolniti hotele, skupine turističnih vodnikov in izlete v mestna zaledja?
Tuji in domači turisti so željni mestnega utripa
56:46
Stran:
1
Starejši prispevki