V življenju nas zanimajo, vznemirjajo, motijo ali veselijo najrazličnejše stvari. Majhne in velike. Pomembne, pa tudi tiste nekoliko manj opazne. Dobro je, če na vsako vprašanje najdemo odgovor strokovnjaka. V tematsko zelo pisanem Svetovalnem servisu lahko svoje vprašanje zastavite po telefonu 01 475 22 22 oziroma elektronskem naslovu radioprvi@rtvslo.si in dobite strokovni odgovor. Na Prvem, vsak delavnik od 8.05 do 8.30.

Po menjavi oken se marsikje pojavijo težave kot posledica dobrega tesnjenja novih oken.

Okna imajo lahko lesen, PVC ali okvir iz aluminija. Kdaj izbrati katera? Kako izvedemo montažo oken brez toplotnih mostov? Na kaj morate biti pozorni pri izbiri stekel, okovja in senčil? Kako rešiti posledice dobrega tesnjenja po zamenjavi oken? Gost četrtkovega svetovalnega servisa bo neodvisni  energetski svetovalec Bojan Žnidaršič.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.

S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Bojan Leskovec