V oddaji Sami naši objavljamo pogovor z skupino Mizar, ki bo kmalu gostovala v slovenski prestolnici. Za vas smo obiskali tudi mednarodni festival eksperimentalnih avdiovizualnih praks V-F-X Ljubljana, kjer smo se srečali z ustvarjalko Marino Kožul. Na samem začetku oddaje pa se bomo pogovorili o praksah v novinarskem delu z nagrajeno novinarko Tamaro Skrozza, s katero smo se pogovarjalo o etiki v novinarstvu danes, še posebej v trenutkih, ko se poroča o tragedijah. Novinarka je zelo kritična do nekaterih novinarskih praks, ki v poizkusu nabiranja klikov, komentarjev in bralcev pozabljajo na osnove novinarske etike in izgubljajo empatijo.

V poizkusu nabiranja klikov, komentarjev in bralcev pogosto pozabljamo na osnove novinarske etike in izgubljamo empatijo.

V oddaji Sami naši objavljamo pogovor z skupino Mizar, ki bo kmalu gostovala v slovenski prestolnici. Za vas smo obiskali tudi mednarodni festival eksperimentalnih avdiovizualnih praks V-F-X Ljubljana, kjer smo se srečali z ustvarjalko Marino  Kožul. Na samem začetku oddaje pa se bomo pogovorili o praksah v novinarskem delu z nagrajeno novinarko Tamaro Skrozza, s katero smo se pogovarjalo o etiki v novinarstvu danes, še posebej v trenutkih, ko se poroča o tragedijah. Novinarka je zelo kritična do nekaterih novinarskih praks, ki v poizkusu nabiranja klikov, komentarjev in bralcev pozabljajo na osnove novinarske etike in izgubljajo empatijo.

Prvi