Dogajanje na Expu je v sklepni fazi, saj so inovacije v večini že predstavljene. Največji svetovni sejem obiskujejo še zadnji obiskovalci kakor tudi gospodarske delegacije. Na Expu je bil nedavno predstavljen tudi prototip najmanjšega defibrilatorja na svetu. Predstavlja ga slovensko podjetje, skupina P&P. Direktor podjetja, Peter Polič poudarja, da bi ta defribilator morda v prihodnosti, ob ugodnem razpletu, znal reševati življenja vseh prebivalcev tega planeta. Expo je torej pomemben za poslovni svet. Vsaj tako pravi predsednik Slovensko-arabskega poslovnega sveta Luka Velepič. Brez inovacij, inovativnega razmišljanja in inovativnega poslovanja pa podjetje ne more uspeti. Temu v oddaji pritrjuje Tilen Pšag, lastnik podjetja Tiyu International v Združenih arabskih emiratih.Podrobneje v oddaji, ki jo je pripravil Marko Rozman.

Na Expu je bila nedavno predstavljena slovenska inovacija, ki bi znala v prihodnosti reševati življenja vseh prebivalcev tega planeta

Dogajanje na Expu se končuje, saj so inovacije v večini že predstavljene. Največji svetovni sejem obiskujejo še zadnji obiskovalci kot tudi gospodarske delegacije. Na Expu je bil nedavno predstavljen tudi prototip najmanjšega defibrilatorja na svetu. Predstavlja ga slovensko podjetje, skupina P & P. Direktor podjetja Peter Polič poudarja, da bi ta defibrilator morda v prihodnosti, ob ugodnem razpletu, znal reševati življenja vseh prebivalcev tega planeta. Expo je torej pomemben za poslovni svet. Vsaj tako pravi predsednik Slovensko-arabskega poslovnega sveta Luka Velepič. Brez inovacij, inovativnega razmišljanja in inovativnega poslovanja pa podjetje ne more uspeti. Temu v oddaji pritrjuje Tilen Pšag, lastnik podjetja Tiyu International v Združenih arabskih emiratih.

Marko Rozman