Pri založbi Inštituta za kriminologijo je izšla nova monografija z naslovom »Koga reševati v času epidemije? – Etični, medicinski in kazenskopravni vidiki triaže«, ki je nastala v sodelovanju s Slovensko akademijo znanosti in umetnosti. Monografijo je uredila Renata Salecl, med avtoricami in avtorji poglavij pa so številne raziskovalke in raziskovalci z Inštituta za kriminologijo in drugih raziskovalnih institucij. Monografija je brezplačno dostopna.

Nova monografija Inštituta za kriminologijo Koga reševati v času epidemije? odpira etične, medicinske in kazenskopravne vidike triaže

Pri založbi Inštituta za kriminologijo je izšla nova monografija z naslovom Koga reševati v času epidemije? – Etični, medicinski in kazenskopravni vidiki triaže, ki je nastala v sodelovanju s Slovensko akademijo znanosti in umetnosti. Monografijo je uredila Renata Salecl, med avtoricami in avtorji poglavij pa so številni raziskovalke in raziskovalci z Inštituta za kriminologijo in drugih raziskovalnih institucij. Monografija je brezplačno dostopna.

 

 

 

Magda Tušar