Začetek kurilne sezone spremljajo slabe novice o skokoviti rasti cen energentov. Očiščene kurilne in dimovodne naprave zagotavljajo kar najboljše in varno delovanje ogrevalnega sistema, ki posledično prinaša tudi finančne prihranke. Kako preverimo delovanje obtočnih črpalk? Kakšen je optimalen tlak vode v ogrevalnem sistemu? Ali veste, da obloge v dimniku povečujejo toplotne izgube? Kako pogosto je treba očistiti rezervoarje za kurilno olje in utekočinjen plin? Kaj vključuje pregled kotlov na biomaso? Gost petkovega svetovalnega servisa bo energetski svetovalec Matjaž Malovrh.

Očiščene kurilne in dimovodne naprave zagotavljajo optimalno in varno delovanje ogrevalnega sistema, ki posledično prinaša tudi finančne prihranke.

Začetek kurilne sezone spremljajo slabe novice o skokoviti rasti cen energentov. Kako preverimo delovanje obtočnih črpalk? Kakšen je optimalen tlak vode v ogrevalnem sistemu? Ali veste, da obloge v dimniku 
povečujejo toplotne izgube? Kako pogosto je treba očistiti rezervoarje za kurilno olje in utekočinjen plin? Kaj vključuje pregled kotlov na biomaso? Gost petkovega svetovalnega servisa bo energetski svetovalec Matjaž Malovrh.

Bojan Leskovec