V četrtem valu epidemije ne bo zapiranja gospodarstva, je pa zato strožje izpolnjevanje pogojev PCT (prebolel, cepljen, testiran). Podjetja, manjša in velika, se ves čas epidemije trudijo, da ne razočarajo kupcev. Pri tem se spoprijemajo z notranjimi in zunanjimi težavami. Cepljenje, vladni odloki, pomanjkanje ustrezno usposobljenih zaposlenih, zamude pri dobavah materialov in surovin, potrebe po vlaganjih – vse to so izzivi, o katerih bodo v živo s sejemskega prizorišča MOS Celje govorili izkušeni podjetniki iz regije. Voditeljica Maja Derčar.

Gosti:
– Nuša Höllige, lastnica in direktorica podjetja Profagus,
– Miran Rauter, lastnik in direktor podjetja Hermi,
– Marko Drobnič, predsednik uprave podjetja Talum.

Oddaja je pripravljena s finančno podporo Evropske unije. Za vsebino je odgovorno uredništvo in ne odraža nujno stališč Unije.

Neposredno z obrtnega sejma o podjetjih in covidu, kadrovski stiski in težavnih dobavah surovin

V četrtem valu epidemije ne bo zapiranja gospodarstva, je pa zato strožje izpolnjevanje pogojev PCT (prebolel, cepljen, testiran). Podjetja, manjša in velika, se ves čas epidemije trudijo, da ne razočarajo kupcev. Pri tem se spoprijemajo z notranjimi in zunanjimi težavami. Cepljenje, vladni odloki, pomanjkanje ustrezno usposobljenih zaposlenih, zamude pri dobavah materialov in surovin, potrebe po vlaganjih – vse to so izzivi, o katerih bodo v živo s sejemskega prizorišča MOS Celje govorili izkušeni podjetniki iz regije. Voditeljica Maja Derčar pa se je o evropskih sredstvih, ki so in bodo na voljo srednjim in malim podjetjem, pogovarja s Sibil Klančar, vodjo Službe za razvojna sredstva na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Gosti:
Nuša Höllige, lastnica in direktorica podjetja Profagus,
Miran Rauter, lastnik in direktor podjetja Hermi,
Marko Drobnič, predsednik uprave podjetja Talum.

Oddaja je pripravljena s finančno podporo Evropske unije.
Za vsebino je odgovorno uredništvo in ne odraža nujno stališč Unije.

Maja Derčar