»Rehabilitacija in dolgotrajni covid« je naslov letošnjega Svetovnega dneva fizioterapije in opozarja na posledice, ki jih lahko povzroči novi koronavirus, hkrati pa tudi na pomen fizioterapevtske obravnave za uspešno hitrejše okrevanje. Izvedeli bomo tudi, kako se je v zadnjem letu in pol delo fizioterapevtov prilagodilo in zakaj je njihovo delo pomembno tudi preventivno. Naš gost bo Janez Špoljar, podpredsednik Združenja fizioterapevtov Slovenije z Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča. Pokličite ali nam pišite.

Ob Svetovnem dnevu fizioterapije

»Rehabilitacija in dolgotrajni Covid« je naslov letošnjega Svetovnega dneva fizioterapije in opozarja na posledice, ki jih lahko povzroči novi koronavirus, hkrati pa tudi na pomembnost fizioterapevtske obravnave za uspešno hitrejše okrevanje. Izvedeli bomo tudi, kako se je v zadnjem letu in pol delo fizioterapevtov prilagodilo in zakaj je njihovo delo pomembno tudi preventivno. Naš gost bo Janez Špoljar, podpredsednik Združenja fizioterapevtov Slovenije z Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča. Pokličite ali nam pišite.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.


S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Lucija Fatur