Enoletni Milan Kristanc je otrok s posebnimi potrebami. Rodil se je s težkima razvojnima nepravilnostima, z redko prirojeno okvaro desne roke in deformacijo leve noge. Starši se trudijo, da bi mu z operacijami in nadaljnjim zdravljenjem omogočili čim bolj normalen razvoj. Za dokaj normalno delovanje desne roke bo potreboval dve operaciji. Ker pa sta operaciji dragi, se obračata na dobre ljudi, da bi skupaj zbrali sredstva, ki bi njunemu otroku pomagala, da v prihodnosti zaživi tako kot njegovi vrstniki in vstopi v obdobje odraslosti z veliko mero samozavesti. Zgodbo malega Milana nam bo v oddaji Med štirimi stenami zaupal njegov oče Matic Kristanc. Z njim se bo pogovarjala Petra Medved.

Za dokaj normalno delovanje desne roke bo potreboval dve operaciji.

Enoletni Milan Kristanc je otrok s posebnimi potrebami. Rodil se je s težkima razvojnima nepravilnostima, z redko prirojeno okvaro desne roke in deformacijo leve noge. Starši se trudijo, da bi mu z operacijami in nadaljnjim zdravljenjem omogočili čim bolj normalen razvoj. Za dokaj normalno delovanje desne roke bo potreboval dve operaciji. Ker pa sta operaciji dragi, se obračata na dobre ljudi, da bi skupaj zbrali sredstva, ki bi njunemu otroku pomagala, da v prihodnosti zaživi tako kot njegovi vrstniki in vstopi v obdobje odraslosti z veliko mero samozavesti. Zgodbo malega Milana nam je v oddaji Med štirimi stenami zaupal njegov oče Matic Kristanc.

»Z drugo operacijo mu želijo omogočiti, da bo pozneje v življenju lahko prijemal stvari. Naredili mu bodo uporaben palec, kar je v bistvu najbolj pomembno, za kar se boriva. Da bo lahko samostojen, da bo lahko prijemal stvari, da bo lahko pisal, da bo lahko sam skrbel za osebno higieno, da se bo lahko normalno oblačil,« je povedal Matic Kristanc.

Če želite pomagati lahko sredstva nakažete na naslednji način:

pošljite sporočilo SMS s ključno besedo MILAN5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za operaciji Milana. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T2-ja. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS- donacija so objavljeni na spletni strani: www.milanovo-upanje.si

Sredstva lahko nakažete tudi na transakcijski račun društva Slatna Stopimo Skup:  SI 56 6100 0000 7878 978, Delavska hranilnica.

Petra Medved