Bliža se rok za oddajo vloge za bivanje v študentskih domovih in pri zasebnikih v študijskem letu 2021/2022. Do 16. avgusta morajo bruci oddati vlogo za sprejem, ostali študenti pa za podaljšanje bivanja. Kako oddati vlogo, katere priloge je treba poslati po pošti, kakšni so sploh pogoji za subvencioniranje bivanja in koliko študentskih postelj primanjkuje? Kako bo letos z bivanjem v študentkih domovih, ki so bili večji del lanskega študijska leta zaprti? O tem bomo govorili z Igorjem Brlekom z javnega zavoda Študentski dom Ljubljana.

16. avgust je rok za oddajo vloge za sprejem ali podaljšanje bivanja v študentskih domovih in pri zasebnikih v študijskem letu 2021/2022

Bliža se rok za oddajo vloge za bivanje v študentskih domovih in pri zasebnikih v študijskem letu 2021/2022. Do 16. avgusta morajo bruci oddati vlogo za sprejem, ostali študenti pa za podaljšanje bivanja. Kako oddati vlogo, katere priloge je treba poslati po pošti, kakšni so sploh pogoji za subvencioniranje bivanje in koliko študentskih postelj primanjkuje? Kako bo letos z bivanjem v študentkih domovih, ki so bili večji del lanskega študijska leta zaprti? O tem smo govorili z Igorjem Brlekom iz javnega zavoda Študentski dom Ljubljana.

Špela Šebenik