Katera hrana greje, katera hladi, kako lahko prebavljivost hrane izboljšamo z začimbami, kako je z združljivostjo kombinacij živil, zakaj je pomemben čas, v katerem načrtujemo glavne dnevne obroke – skratka prehranjevanje bomo v torkovem svetovalnem servisu pogledali skozi oči ajurvede, starodavnega medicinskega sistema, ki izvira z indijske podceline. Z nami bo mag. Kaja Kastner Yadav, certificirana ajurvedska svetovalka.

Poznavanje načel prehranjevanja je v ajurvedi temelj preventive.

Katera hrana greje, katera hladi, kako lahko prebavljivost hrane izboljšamo z začimbami, kako je z združljivostjo kombinacij živil, zakaj je pomemben čas, v katerem načrtujemo glavne dnevne obroke – skratka prehranjevanje smo pogledali skozi oči ajurvede, starodavnega medicinskega sistema, ki izvira z indijske podceline. Z nami bo mag. Kaja Kastner Yadav, certificirana ajurvedska svetovalka.

Cirila Štuber