Predsedovanje Slovenije Svetu Evropske uniji je tudi priložnost za turistično promocijo države. Naša država si prizadeva, da bi glede na zdravstvene razmere čim več dogodkov lahko uresničili klasično, ne virtualno. Na Brdu pri Kranju so tik pred začetkom predsedovanja dobili najsodobnejši hotel, bo to tudi zares osrednji hotel slovenskega predsedovanja ? Voditeljica Aljana Jocif z gosti v terenski oddaji na posestvu Brdo tudi o sloganu, protokolarnih darilih in priložnostih za večjo ter dolgoročno turistično prepoznavnost države, ki je tudi prva država, kjer za kulinarična razvajanja skrbi kuharski mojster z Michelinovo zvezdico.

Gostje:
- Domen Petelin, vladni uradni govorec predsedovanja,
- Marjan Hribar, direktor JGZ Brdo,
- Tomaž Rogelj, direktor Turizma Bled,
- Tomaž Kavčič, kuharski mojster.

Na katere čute in čustva bomo igrali to polletje za večjo prepoznavnost države in promocijo turizma?

Predsedovanje Slovenije Svetu Evropske uniji je tudi priložnost za turistično promocijo države. Naša država si prizadeva, da bi glede na zdravstvene razmere čim več dogodkov lahko uresničili klasično, ne virtualno. Na Brdu pri Kranju so tik pred začetkom predsedovanja dobili najsodobnejši hotel, bo to tudi zares osrednji hotel slovenskega predsedovanja? Voditeljica Aljana Jocif z gosti v terenski oddaji na posestvu Brdo tudi o geslu predsedovanja, protokolarnih darilih in priložnostih za večjo ter dolgoročno turistično prepoznavnost države, ki je tudi prva predsedujoča članica, v kateri za kulinarična razvajanja skrbi kuharski mojster z Michelinovo zvezdico.

Gostje:
Domen Petelin, vladni uradni govorec predsedovanja,
Marjan Hribar, direktor JGZ Brdo,
Tomaž Rogelj, direktor Turizma Bled,
Tomaž Kavčič, kuharski mojster.

Aljana Jocif