Tudi oddaja Radijski ringaraja bo odšla v hribe, v živo se vam bomo oglasili iz Doma na Menini planini. Pot tja gor je nezahtevna, tako da je primerna tudi za vse otroke, ki nas boste poslušali, ali pa morda celo obiskali. Planinstvo je super oblika rekreacije, ob tem pa ponuja tudi veliko možnosti za druženje. V oddaji boste slišali, kako so se imeli mladi planinci Planinskega Društva Kamnik, ki smo jih obiskali.

Vas zanima, kje smo bili z njimi? Iz Doma na Menini planini se bomo z našim radijskim mikrofonom preselili v Završnico, kjer je konec julija potekal planinski tabor Planinskega društva Kamnik. Tam smo se družili z mladimi planinkami in planinci, ki so raziskovali čudovito okolico svojega tabornega prostora. Tudi nas so popeljali po taboru, nam povedali, kje vse so že bili, in dali kar nekaj nasvetov, kako se s svojimi starši lahko tudi vi varno odpravite v hribe. Za vas pa smo v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije pripravili tudi nagradno igro z lepo nagrado.

Družili smo se z mladimi planinkami in planinci Planinskega društva Kamnik

Tudi oddaja Radijski ringaraja bo odšla v hribe, v živo se vam bomo oglasili z Doma na Menini planini. Pot tja gor je nezahtevna, tako da je primerna tudi za vse otroke, ki nas boste poslušali, ali pa morda celo obiskali. Planinstvo je super oblika rekreacije, ob tem pa ponuja tudi veliko možnosti za druženje. V oddaji boste slišali, kako so se imeli mladi planinci Planinskega Društva Kamnik, ki smo jih obiskali.

Vas zanima kje smo bili z njimi? Z Doma na Menini planini se bomo z našim radijskim mikrofonom preselili v Završnico, kjer je konec julija potekal planinski tabor Planinskega društva Kamnik. Tam smo se družili z mladimi planinkami in planinci, ki so raziskovali čudovito okolico svojega tabornega prostora. Tudi nas so popeljali po taboru, nam povedali, kje vse so že bili in dali kar nekaj nasvetov, kako se s svojimi starši lahko tudi vi varno odpravite v hribe. Za vas pa smo v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije pripravili tudi nagradno igro z lepo nagrado.

Dodajamo še nekaj fotografij s poletnega tabora Planinskega društva Kamnik. Mlade, s katerimi smo se družili, boste spoznali v soboto.

Aleš Ogrin