Posestvo Brdo pri Kranju se razprostira na skoraj 500 hektarih in se lahko pohvali z več kot 500-letno zgodovino. Na ograjenem posestvu na protokolarnih obiskih najvišji predstavniki Republike Slovenije gostijo visoke državne obiske, poleg tega Brdo pomeni osrednje prizorišče srečanj slovenskega predsedovanja Svetu EU. Večji del leta je posestvo odprto za vse obiskovalce, ki cenijo neokrnjeno naravo, kulturno dediščino in visoko raven turističnih storitev. Med drugim je Posestvo Brdo tudi ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji. Zakaj je tako, bo v sredo raziskovala tudi ekipa Prvega programa, ki se tja odpravlja na obisk.

Razprostira se na skoraj 500 ha in se lahko pohvali z več kot 500-letno zgodovino. Med drugim je tudi ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij v državi.

Posestvo Brdo pri Kranju se razprostira na skoraj 500 ha in se lahko pohvali z več kot 500-letno zgodovino. Na ograjenem posestvu, na protokolarnih obiskih najvišji predstavniki Republike Slovenije gostijo visoke državne obiske, poleg tega Brdo predstavlja osrednje prizorišče srečanj slovenskega predsedovanja Svetu EU. Večji del leta je posestvo odprto za vse obiskovalce, ki cenijo neokrnjeno naravo, kulturno dediščino in visok nivo turističnih storitev.  Nekatere konferenčne dvorane na Brdu so poimenovane po kačjih pastirjih, eni od naravnih posebnosti Posestva Brdo. Med drugim je Posestvo Brdo tudi ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.

Po posestvu so nas popeljali:

- Franci Jagodic, namestnik direktorja za tehnični del

- Andrej Bohinc, vodja kmetijske dejavnosti v Parku Brdo

- Damir Tomič, gostinski marketing

Marko Rozman