Pred poletno osvežitvijo v in na morju bomo v ponedeljkovem Svetovalnem servisu osvežili še navtično birokracijo in pravila. O registraciji, podaljšanju veljavnosti plovnega dovoljenja za plovila v tujini, izpitu za voditelja čolna in varni plovbi bo po osmi na vprašanja odgovarjal Robert Škrokov, koordinator iskanja in reševanja na morju pri Upravi RS za pomorstvo. Pišite na radioprvi@rtvslo.si, na spletno stran Prvega ali pokličite med oddajo.

Izpit za voditelja čolna (plovil do dolžine 24 metrov), pridobitev potrdila o usposobljenosti za upravljanje z radijsko postajo, osnove navigacije in navtična birokracija

Pred poletno osvežitvijo v in na morju, bomo v ponedeljkovem Svetovalnem servisu osvežili še navtično birokracijo in pravila. O registraciji, podaljšanju veljavnosti plovnega dovoljenja za plovila v tujini, izpitu za voditelja čolna in varni plovbi bo po 8mi na vprašanja odgovarjal Robert Škrokov, koordinator iskanja in reševanja na morju pri Upravi RS za pomorstvo. Pišite na radioprvi@rtvslo.si, na spletno stran Prvega ali pokličite med oddajo.

Nadia Petauer