Začetek poletnih počitnic že tradicionalno pomeni tudi večjo gostoto prometa na naših cestah, še posebej v smeri iz notranjosti države proti Primorski in mejnim prehodom s Hrvaško. Gneči in zastojem se ni mogoče povsem izogniti, lahko pa z dobro pripravo poskrbimo, da bo pot na dopustniško destinacijo prijetnejša in manj stresna. O tem, kako načrtovati pot, kdaj se nanjo odpraviti, kaj vse je treba pred odhodom preveriti in kaj storiti, če se znajdemo v daljšem zastoju, bomo v Svetovalnem servisu govorili z AMZS-jevim inštruktorjem varne vožnje Sandijem Sheikho.

Kaj storiti, če se znajdemo v daljšem zastoju?

Začetek poletnih počitnic že tradicionalno pomeni tudi večjo gostoto prometa na naših cestah, še posebej v smeri iz notranjosti države proti Primorski in mejnim prehodom s Hrvaško. Gneči in zastojem se ni mogoče povsem izogniti, lahko pa z dobro pripravo poskrbimo, da bo pot na dopustniško destinacijo prijetnejša in manj stresna. O tem, kako načrtovati pot, kdaj se nanjo odpraviti, kaj vse je treba pred odhodom preveriti in kaj storiti, če se znajdemo v daljšem zastoju, bomo v Svetovalnem servisu govorili z AMZS-jevim inštruktorjem varne vožnje Sandijem Sheikho. Vprašanja lahko zastavite prek elektronskega naslova radioprvi@rtvslo.si, na telefonski številki 01/475-22-22 ali pa prek naše spletne strani.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.


S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Jure Čepin