Sonce je obnovljiv vir energije, ki ga lahko uspešno pretvorimo v električno energijo. Kakšne vrste streh so primerne za postavitev sončnih elektrarn? Kako poteka postavitev sončne elektrarne? Kakšna je donosnost sončne elektrarne in kakšna je njena življenjska doba? Je sončna elektrarna statusni simbol? Gost petkovega svetovalnega servisa po osmi uri na Prvem bo Gregor Novak, vodja razvoja in inovacij v podjetju Sonce energija. Vprašanja lahko zapišete tudi na spletni strani radioprvi.si

Sonce je obnovljiv vir energije, ki ga lahko uspešno pretvorimo v električno energijo.

Kakšne vrste streh so primerne za postavitev sončnih elektrarn? Kako poteka postavitev sončne elektrarne? Kakšna je donosnost sončne elektrarne in kakšna je njena življenjska doba? Je sončna elektrarna statusni simbol? Gost petkovega svetovalnega servisa po osmi uri na Prvem bo Gregor Novak, vodja razvoja in inovacij v podjetju Sonce energija.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.

S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Bojan Leskovec