Žal se pogosto dogaja, da se zaradi nespoštovanja kolesarjev na eni in drugih udeležencev prometa na drugi strani dogajajo kratki stiki ali celo nesreče. Krivdo seveda valijo drug na drugega, statistika pa pripoveduje svojo zgodbo. Kaj narediti za boljše sožitje kolesarjev z drugimi udeleženci v prometu, bo svetoval Manuel Pungertnik, inštruktor varne vožnje pri AMZS. Pokličite nas na telefonsko številko 01/475 22 22 ali nam pišite – prek obrazca na spletni strani Prvega ali elektronske pošte (radioprvi@rtvslo.si).

Sodelujte tudi vi: 01/475 22 22, radioprvi@rtvslo.si ali spletni obrazec!

Žal se pogosto dogaja, da zaradi nespoštovanja kolesarjev na eni in drugih udeležencev prometa na drugi strani prihaja do kratkega stika ali celo nesreč. Krivdo seveda valijo eni na druge, statistika pa pripoveduje svojo zgodbo. Kaj narediti za boljše sožitje kolesarjev z drugimi udeleženci v prometu bo svetoval Manuel Pungertnik, inštruktor varne vožnje pri AMZS. Pokličite nas na telefonsko številko 01/475 22 22 ali nam pišite – preko obrazca na spletni strani Prvega ali elektronske pošte na naslov radioprvi@rtvslo.si.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.


S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti

Jure K. Čokl