Na pomlad se odpira trgovanje z rabljenimi avtomobili. V Sloveniji jih dobi novega lastnika od trikrat do štirikrat več kot novih. O tem, kaj vse moramo upoštevati pri razmisleku, ko se odločamo za nakup rabljenega ali novega avtomobila, kako izračunamo, koliko nas mesečno stanejo stroški, povezani z avtomobilom, kako pred nakupom preverimo, v kakšnem stanju je rabljeni avtomobil, in kateri so tisti psihološki dejavniki, ki nas lahko pri nakupu zavedejo, se bomo v četrtkovem Svetovalnem servisu pogovarjali z Igorjem Matkom, svetovalcem pri nakupu in uporabi avtomobila.

Poleg denarja za nakup avtomobila moramo imeti še nekaj denarja za običajne servisne posege, da ga bomo lahko vzdrževali.

Na pomlad se odpira trgovanje z rabljenimi avtomobili. V Sloveniji jih dobi novega lastnika od trikrat do štirikrat več kot novih. O tem, kaj vse moramo upoštevati pri razmisleku, ko se odločamo za nakup rabljenega ali novega avtomobila, kako izračunamo, koliko nas mesečno stanejo stroški, povezani z avtomobilom, kako pred nakupom preverimo, v kakšnem stanju je rabljeni avtomobil, in kateri so tisti psihološki dejavniki, ki nas lahko pri nakupu zavedejo, se bomo v četrtkovem Svetovalnem servisu pogovarjali z Igorjem Matkom, svetovalcem pri nakupu in uporabi avtomobila, MTL Garage.

Cirila Štuber