Univerza v Ljubljani pa je včeraj dobila novega rektorja dr. Gregorja Majdiča, profesorja in raziskovalca iz veterinarske fakultete. Njegovo raziskovalno področje je nevroendokrinologija, kot pravi sam, raziskuje kaj je tisto, zaradi česar so moški možgani drugačni od ženskih. Dr. Gregor Majdič bo štiriletni mandat nastopil 1. oktobra.

Mandat bo nastopil 1. oktobra 2021

Po prvomajskih praznikih se študenti in visokošolski učitelji v omejenem številu vračajo nazaj v predavalnice na fakultete. To se bo zgodilo, če bo na semaforju sproščanja ukrepov v pandemiji še naprej gorela oranžna luč. Študijski proces bo potekal po tako imenovanem hibridnem modelu, kar pomeni, da bo del študentov poslušal predavanja v živo v prostorih fakultete del pa na daljavo. Študenti pa v manjših skupinah od februarja obiskujejo vaje v laboratorijih, upoštevajoč preventivne ukrepe.

Univerza v Ljubljani pa je včeraj dobila novega rektorja dr. Gregorja Majdiča, profesorja in raziskovalca iz veterinarske fakultete. Njegovo raziskovalno področje je nevroendokrinologija, kot pravi sam, raziskuje, kaj je tisto, zaradi česar so moški možgani drugačni od ženskih.

Dr. Gregor Majdič bo svoj štiriletni mandat nastopil 1. oktobra.

 

 

Nataša Lang