Nipke je s svetom rap glasbe povezan že več kot 12 let. Glasba ga spremlja že od otroštva, ko je najprej igral na orglice, nato pa postal dijak harmonike, ob kateri je končal tudi nižjo glasbeno šolo. Ko se je začel ukvarjati s plesom, ga je prevzel hip hop in narodnozabavne skladbe so zamenjale rime in ritmi. To soboto bo svoje vtise in pripetije s svoje glasbene poti delil v oddaji Hudo! Mladi gosti imajo zanj pripravljena številna zanimiva vprašanja – po telefonskeištevilki 01 475 22 22 pa se nam s svojim vprašanjem lahko pridružite tudi vsi mladi poslušalci – z malo poguma pa celo zarepate z njim!

Raper Nipke in mladi v studiu

Nipke je s svetom rap glasbe povezan že več kot 12 let. Glasba ga sicer spremlja že od otroštva, ko je najprej igral na orglice, nato pa postal dijak harmonike, ob kateri je končal tudi nižjo glasbeno šolo. Ko se je začel ukvarjati s plesom, ga je prevzel hip hop in narodno zabavne skladbe so zamenjale rime in ritmi.

To soboto je svoje vtise in pripetije s svoje glasbene poti delil v oddaji Hudo!, mladi gosti - v studiu so bili Nika, Karlo, Lejla in Lina so zanj pripravili številna zanimiva vprašanja – prisluhnite posnetku oddaje!

 

Tadeja Bizilj