Globoko v počitniškem času smo, tudi politično dogajanje se je umirilo. Odmeva preverjanje sumov o korupciji pri kmetijski ministrici in na Zavodu za zaposlovanje ter menjave na vrhu nacionalnih preiskovalcev. Gledamo po Evropi, kjer so spet zaostrovali ukrepe proti koronavirusu, v Sloveniji so bile znova v ospredju okužbe v domovih za starejše. Še vedno ni dogovora o tem, ali okužene starostnike premeščati iz domov. Analiziramo gospodarske posledice pandemije in komentiramo ameriški umik dela vojakov iz Nemčije ter zaostrovanje odnosov med ZDA in Kitajsko. Pregled dogodkov tedna z Robertom Škrjancem.

Spremljamo posledice koronavirusa, tudi v gospodarstvu. Izpostavljamo nečedne poteze domače politike. Komentiramo napetosti v odnosih med velesilami

Globoko v počitniškem času smo, tudi politično dogajanje se je umirilo. Odmeva preverjanje sumov o korupciji pri kmetijski ministrici in na Zavodu za zaposlovanje ter menjave na vrhu nacionalnih preiskovalcev. Gledamo po Evropi, kjer so spet zaostrovali ukrepe proti koronavirusu, v Sloveniji so bile znova v ospredju okužbe v domovih za starejše. Še vedno ni dogovora o tem, ali okužene starostnike premeščati iz domov. Analiziramo gospodarske posledice pandemije in komentiramo ameriški umik dela vojakov iz Nemčije ter zaostrovanje odnosov med ZDA in Kitajsko. Pregled dogodkov tedna z Robertom Škrjancem in kolegi.

Robert Škrjanc