V peti epizodi spoznamo Franceta, Mileninega moža:

"Sem France, star sem 80 let, ampak sem še v dobri formi. Sluh mi malo peša, vidim pa še kar dobro. Tudi na dvorišču še kaj postorim. Misli so še jasne. Spominov pa se je kar nekaj nabralo, ja, se je, se je. Z Mileno sva skupaj že, ja, skoraj 60 let. Na košnji sem jo prvič videl, star sem bil 16 let, s sestro sva šla pomagat v sosednjo vas, za ves teden. Milena je bila grabljarica. Spomnim se, kako sem bil že utrujen, ja, zgodaj smo začeli, ob sedmih, Milenca pa je prišla z gospodinjo in drugimi grabljaricami. Je prinesla malico – golaž, fižol in domač mošt. Potem so šle pa razmetavat in obračat. Že takrat mi je bila všeč. Ko sem jo potem videl v Ljubljani, je bila pa še lepša. Sem jo povabil na ples in takrat se je zaljubila vame. Še sreča, ja."

Eva in Luka raziskujeta, kako se je po seksualni revoluciji spremenil odnos do izgube devištva, masturbacije, zvestobe in odnosa do telesa. S strokovnjaki odkrivata tudi, ali je viagra spremenila pogovore o erektilni disfunciji, kakšne so najnovejše metode zdravljenja motenj erekcije in kako je  seks kljub starosti lahko zadovoljujoč.

Prof. dr. Ivan Bernik

Dr. Gabrijela Simetinger

Francesca Tripodi

Woet Gianotten

Mikkel Fode

V prvi sezoni podkasta o spolnosti posebna raziskovalca Eva in Luka ob pomoči strokovnjakinj in strokovnjakov, ki so se udeležili kongresa Evropskega združenja za spolno medicino v Ljubljani, podirata tabuje, razkrivata stereotipe in s pogovorom o seksu odpirata prostor za iskrene, prijazne, sočutne, zadovoljujoče in osrečujoče intimno partnerske odnose.

Urška Henigman