December ni le najbolj prazničen in okrašen, ampak tudi najbolj dišeč mesec leta. Prava slovenska potica, cimetove zvezdice, vaniljevi rogljički in božični sadni kruh so le nekatere od priljubljenih slaščic, ki ob praznikih zadišijo iz marsikatere kuhinje. Da bodo letos še boljše, ravno prav rahle, odličnega okusa in zapeljivega videza, bo s svojim bogatim znanjem v sredinem Svetovalnem servisu poskrbela Cecilija Per, učiteljica slaščičarstva iz Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana. Tudi sami lahko dodate svoj priljubljen recept, pišite nam na radioprvi@rtvslo.si ali pokličite med oddajo.

Da bo iz kuhinje dišalo po sladkem ...

December ni le najbolj prazničen in okrašen, ampak tudi najbolj dišeč mesec leta. Prava slovenska potica, cimetove zvezdice, vanilijevi rogljički in božični sadni kruh so le nekatere od priljubljenih slaščic, ki ob praznikih zadišijo iz marsikatere kuhinje. Da bodo letos še boljše, ravno prav rahle, odličnega okusa in zapeljivega videza, bo s svojim bogatim znanjem v sredinem Svetovalnem servisu poskrbela Cecilija Per, učiteljica slaščičarstva z Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana. Tudi sami lahko dodate svoj priljubljen recept, pišite nam na radioprvi@rtvslo.si ali pokličite med oddajo.

Andreja Čokl