To soboto bodo na Osnovni šoli Orehek Kranj pripravili tradicionalni že 8. Festival naše prihodnosti, kjer imajo učenci možnost obiskati delavnice, ki ponujajo vsebine, ki niso nujno del učnega načrta, in razvijajo ustvarjalnost in kritično mišljenje, ki so zasnovane v duhu raziskovanja in usmerjene v prihodnost.

Sodelovalo bo 22 osnovnih šol, čez 400 učencev, več kot 40 mentorjev. Za mlade nadarjene in radovedne učence bodo ponudili 29 delavnic.

Tam bo tudi naša ekipa, ki se bo pomešala med mlade radovedneže in preverila vzdušje na družboslovnih, naravoslovnih, jezikovnih, matematičnih, računalniških in drugih delavnicah.

Na Osnovni šoli Orehek se je na skoraj tridesetih delavnicah preizkusilo več kot 400 učencev

To soboto so na Osnovni šoli Orehek Kranj pripravili tradicionalni že 8. Festival naše prihodnosti, na katerem imajo učenci možnost obiskati delavnice, ki ponujajo vsebine, ki niso nujno del učnega načrta, in razvijajo ustvarjalnost in kritično mišljenje, ki so zasnovane v duhu raziskovanja in usmerjene v prihodnost.

Sodelovalo je 22 osnovnih šol, čez 400 učencev, več kot 40 mentorjev. Za mlade nadarjene in radovedne učence so ponudili 29 delavnic.

Tam je bila tudi naša ekipa, ki se je pomešala med mlade radovedneže in preverila vzdušje na družboslovnih, naravoslovnih, jezikovnih, matematičnih, računalniških in drugih delavnicah – posnetek oddaje zgoraj, spodaj pa fotografije.

 

 

Aleš Ogrin, Tadeja Bizilj