Pogovor v oddaji Hudo nas bo odpeljal v športnoplezalne stene. V minulem tednu smo se namreč družili z mladimi športnimi plezalkami in plezalci Plezalnega kluba FA Kranj Špelo, Zalo, Jašo in Drejcem in z njihovo trenerko Majo Štremfelj. Izvedeli boste marsikaj zanimivega o njihovih treningih in nastopih na tekmovanjih, slišali pa boste tudi pogovora s članicama slovenske članske reprezentance v športnem plezanju Mio Krampl in Lučko Rakovec, ki sta v letošnji sezoni zablesteli in stopili ob bok naši šampionki Janji Garnbret. Kot zanimivost pa vam povemo še, da se bodo naši sogovorniki ravno v času oddaje začeli podajati v steno na tekmi državnega prvenstva v Slovenski Bistrici, tako da bomo ob poslušanju pogovora lahko tudi držali pesti, da se bodo uvrstili čim bolje.

Športno plezanje ob resnem delu na treningih ponuja tudi obilo zabave in druženja. Z nami preverite, ali je to pravi šport tudi za vas.

Pogovor v oddaji Hudo nas bo odpeljal v športnoplezalne stene. V minulem tednu smo se namreč družili z mladimi športnimi plezalkami in plezalci Plezalnega kluba FA Kranj Špelo, Zalo, Jašo in Drejcem in z njihovo trenerko Majo Štremfelj. Izvedeli boste marsikaj zanimivega o njihovih treningih in nastopih na tekmovanjih, slišali pa boste tudi pogovora s članicama slovenske članske reprezentance v športnem plezanju Mio Krampl in Lučko Rakovec, ki sta v letošnji sezoni zablesteli in stopili ob bok naši šampionki Janji Garnbret. Kot zanimivost pa vam povemo še, da se bodo naši sogovorniki ravno v času oddaje začeli podajati v steno na tekmi državnega prvenstva v Slovenski Bistrici, tako da bomo ob poslušanju pogovora lahko tudi držali pesti, da se bodo uvrstili čim bolje. Bodite z nami v soboto ob 9.05.

Aleš Ogrin