V zadnji počitniški ringaraji nam bodo družbo delali otroci, ki so bili na počitniškem varstvu na I. Osnovni šoli v Celju. Slišali boste, kako so si popestrili zadnje počitniške dni, kako so preživeli preostanek počitnic in kdo izmed njih že nestrpno odšteva do vnovičnega odhoda v šolo. Nekateri pravijo, da bi radi neskončne počitnice. Slišali bomo, zakaj. Hkrati bomo tudi malo pokukali v učbenike in zvezke, ki jih imajo doma, saj so zaradi radovednosti in da bi izvedeli, kaj novega se bodo učili v prihajajočem šolskem letu, že pogledali med njihove platnice.

Kako so preživeli počitnice in koliko šolskih potrebščin že imajo doma, so nam povedali otroci v počitniškem varstvu na I. OŠ Celje

V zadnji počitniški ringaraji nam bodo družbo delali otroci, ki so bili na počitniškem varstvu na I. Osnovni šoli v Celju. Slišali boste, kako so si popestrili zadnje počitniške dni, kako so preživeli preostanek počitnic in kdo od njih že nestrpno odšteva do vnovičnega odhoda v šolo. Nekateri od otrok pravijo, da bi radi neskončne počitnice. Slišali bomo, zakaj. Hkrati pa bomo tudi malo pokukali v učbenike in zvezke, ki jih imajo doma, saj so zaradi radovednosti in da bi izvedeli, kaj novega se bodo učili v prihajajočem šolskem letu, že pogledali med njihove platnice.

Andreja Gradišar