Druga jutranja kronika

Naročite se na podkast

Najbolj poslušana radijska oddaja na vašem telefonu

jutranjakronika
foto: Prvi

Skorajda ni več telefona brez aplikacije za podkaste, ki izjemno poenostavi poslušanje vaših najljubših vsebin. Za večino oddaj Radia Slovenija bo dovolj, da v iskalnik aplikacije vneste njeno ime in že se boste lahko naročili na pravljice ali novice, zabavne ali izobraževalne oddaje.

Ta hip najbolj poslušani podkasti Radia Slovenija so Radio Ga Ga, Lahko noč, otroci, Frekvenca X in Odbita do bita, ponujamo pa tudi najbolj poslušano radijsko oddajo v Sloveniji – Jutranjo kroniko. V aplikacijo vnesite ime oddaje Jutranja kronika, do katere boste lahko dostopali vsako jutro in se tako seznanili z najnovejšimi novicami. Na oddaje Radia Slovenija je naročenih že več kot 40.000 poslušalcev.

Podkast Jutranja kronika priporočamo še posebej takrat, ko potujete v krajih, kamor naši oddajniki ne sežejo.

Najbolj razširjene aplikacije za podkaste so: Apple in Google Podcasts, Doggcatcher, Pocketcasts in druge. Zelo pogosto so na telefonu že naložene, le odpreti jih je treba. Kako se naročiti na podkast, si oglejte tudi v videu z navodili kolegov z Vala 202. Veseli bomo tudi, če nam opišete, kje in kako poslušate podkaste Radia Slovenija. Pišite nam na podcast.radio@rtvslo.si.