V današnji oddaji se bomo vremenu in temperaturam primerno hladili. Tokrat ne na morju, temveč kar v bazenu, in sicer na ljubljanskem kopališču Kolezija. Veste, iz kakšnih materialov so zgrajeni bazeni in kdo določa, kako globoki bodo? Kako je s higieno v vodi – se res moramo stuširati vsakič, preden gremo v bazen? Kaj naredimo, če se na bazenu urežemo ali, če nas piči osa? In kakšna so sploh pravila obnašanja, ko obiščemo bazenski kompleks …V senci na bazenu je dobro prebrati tudi kakšno knjigo – Mestna knjižnica Ljubljana poleti za mlade bralce pripravlja projekt Poletavci – mladi bralci, ki s pol ure branja na dan prežene dolgčas stran. Tudi o tem več v tokratni oddaji, v kateri bomo delili knjižna presenečenja in vstopnice za kopališča.

Brezskrbni počitniški dnevi so v polnem teku

V današnji oddaji se bomo vremenu in temperaturam primerno hladili. Tokrat ne na morju, temveč kar v bazenu, in sicer na ljubljanskem kopališču Kolezija. Veste, iz kakšnih materialov so zgrajeni bazeni in kdo določa, kako globoki bodo? Kako je s higieno v vodi – se res moramo stuširati vsakič, preden gremo v bazen? Kaj naredimo, če se na bazenu urežemo ali, če nas piči osa? In kakšna so sploh pravila obnašanja, ko obiščemo bazenski kompleks …

V senci na bazenu je dobro prebrati tudi kakšno knjigo – Mestna knjižnica Ljubljana poleti za mlade bralce pripravlja projekt Poletavci – mladi bralci, ki s pol ure branja na dan prežene dolgčas stran. Tudi o tem več v tokratni oddaji, v kateri bomo delili knjižna presenečenja in vstopnice za kopališča.

Tadeja Bizilj