V tokratnem Tedenskem aktualnem mozaiku o podaji A banke, zavoro lahko potegne Slovenski državni holding (SDH), ki vodi prodajo v imenu države.
Začela se je likvidacija Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni. Po skoraj dveh letih nima niti enega rezultata, zaposleni ves čas dobivajo plače in porabljenih je več kot 300 tisoč evrov. Zakaj se Kitajci zanimajo za drugi tir, kaj jim ponuja Slovenija? Ob napadih na dva tankerja v Omanskem zalivu se vrstijo svarila, da si svet ne more privoščiti večjih konfliktov v Perzijskem zalivu. Govor bo tudi o razmerah na Balkanu ter vzrokih in posledicah požara v podjetju Fragmat.

Komentiramo najpomembnejše dogodke iztekajočega se tedna

 

V tokratni oddaji o prodaji A banke, zavoro lahko potegne Slovenski državni holding (SDH), ki vodi prodajo v imenu države.Začela se je likvidacija Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni. Po skoraj dveh letih nima niti enega rezultata, zaposleni ves čas dobivajo plače in porabljenih je prek 300 tisoč evrov. Zakaj se Kitajci zanimajo za drugi tir, kaj jim ponuja Slovenija? Ob napadih na dva tankerja v Omanskem zalivu se vrstijo svarila, da si svet ne more privoščiti večjih konfliktov v Perzijskem zalivu. Govor bo tudi o razmerah na Balkanu ter vzrokih in posledicah požara v podjetju Fragmat.

 

Prvi