V studiu so se nam pridružili šolarji, ki obiskujejo delavnice z naslovom Ko bom velik, na katerih krepijo samozavest, se učijo samostojnosti in premagujejo strah in tremo. Naši gosti so bili Vanja, Martin, Julija, patricija, Inja, Sofija, Lejla, Fiona in Kiara ter Irena Kuntarič Žibert iz Zavoda Neva. Slišali smo tudi mlade iz Nabrežine blizu Trsta – kateri je njihov najljubši šolski predmet, s čim se ukvarjajo v prostem času, kaj jih veseli in kako razmišljajo o jeziku – vse to v tokratni oddaji Hudo!.

Kaj je v življenju pomembno?

V studiu so se nam pridružili šolarji, ki obiskujejo delavnice z naslovom Ko bom velik, na katerih krepijo samozavest, se učijo samostojnosti in premagujejo strah in tremo. Naši gosti so bili Vanja, Martin, Julija, patricija, Inja, Sofija, Lejla, Fiona in Kiara ter Irena Kuntarič Žibert iz Zavoda Neva.

Slišali smo tudi mlade iz Nabrežine blizu Trsta – kateri je njihov najljubši šolski predmet, s čim se ukvarjajo v prostem času, kaj jih veseli in kako razmišljajo o jeziku – vse to v tokratni oddaji Hudo!.

Tadeja Bizilj