Izteka se obdobje, v katerem je po zakonu o varnosti v cestnem prometu za motorna in priklopna vozila obvezna zimska oprema. Vremenoslovci za prihodnje dneve še ne napovedujejo konca zimskih razmer. Tako je namera o menjavi pnevmatik morda prenagljena. Marsikdo pa že pogleduje k nakupu novih letnih pnevmatik, ki so najpomembnejši del opreme avtomobila. Podrobneje v pogovoru z Jurijem Kočarjem, vodjo servisne službe pri Avto-moto zvezi Slovenije in Blažem Poženelom, odgovornim urednikom Motorevije.

AMZS je s partnerskimi avtomobilskimi klubi in organizacijami, pod drobnogled vzel pnevmatike za osebne avte in prvič tudi za lahke dostavnike.

Izteka se obdobje, v katerem je po zakonu o varnosti v cestnem prometu za motorna in priklopna vozila obvezna zimska oprema. Vremenoslovci za prihodnje dneve še ne napovedujejo konca zimskih razmer. Tako je namera o menjavi pnevmatik morda prenagljena. Marsikdo pa že pogleduje k nakupu novih letnih pnevmatik, ki so najpomembnejši del opreme avtomobila. Podrobneje v pogovoru z Jurijem Kočarjem, vodjo servisne službe pri Avto-moto zvezi Slovenije in Blažem Poženelom, odgovornim urednikom Motorevije.

Marko Rozman