Alarmni protivlomni varnostni sistem postaja vedno bolj pomembna in danes najpogostejša zaščita pred vlomilci oziroma vlomi. Vgradnja alarmnega sistema v novo grajene objekte je postala skoraj nekaj samoumevnega in nujnega. Poznamo pa tudi druge oblike in načine varovanja lastnine. Kako torej zavarovati svoje stanovanje in objekt pred vlomilci? O vsem tem bomo govorili v sredinem svetovalnem servisu, ko bo na vprašanja Branko Slak, predsednik Zbornice za razvoj slovenskega zasebnega varovanja.

Alarmni protivlomni varnostni sistem postaja vedno bolj pomembna in danes najpogostejša zaščita pred vlomilci oziroma vlomi

Alarmni protivlomni varnostni sistem postaja vedno bolj pomembna in danes najpogostejša zaščita pred vlomilci oziroma vlomi. Vgradnja alarmnega sistema v novo grajene objekte je postala skoraj nekaj samoumevnega in nujnega. Poznamo pa tudi druge oblike in načine varovanja lastnine. Kako torej zavarovati svoje stanovanje in objekt pred vlomilci? Podrobneje v pogovoru z Brankom Slakom, predsednikom Zbornice za razvoj slovenskega zasebnega varovanja.

Marko Rozman