Sladice brez mlečnih izdelkov, jajc, bele moke in sladkorja že dolgo niso več eksotika. Radi si jih pripravijo tudi tisti, ki nimajo zdravstvenih težav ob zaužitju omenjenih sestavin, saj so bolj zdrava alternativa klasičnim posladkom. Presne in veganske sladice bomo pripravljali tudi v petkovem svetovalnem servisu. Izvedeli boste, s čim nadomestiti tradicionalne sestavine, kakšni so postopki priprave, podali pa bomo tudi nekaj idej za kombinacije okusov. Z nami bo Barbara Radojlovič - certificirana mojstrica priprave presnih in veganskih jedi.

Brez mlečnih izdelkov, jajc, bele moke in sladkorja so lahko bolj zdrava alternativa klasičnim posladkom

Sladice brez mlečnih izdelkov, jajc, bele moke in sladkorja že dolgo niso več eksotika. Radi si jih pripravijo tudi tisti, ki nimajo zdravstvenih težav ob zaužitju omenjenih sestavin, saj so bolj zdrava alternativa klasičnim posladkom. Presne in veganske sladice bomo pripravljali tudi v petkovem svetovalnem servisu. Izvedeli boste, s čim nadomestiti tradicionalne sestavine, kakšni so postopki priprave, podali pa bomo tudi nekaj idej za kombinacije okusov. Gostja je Barbara Radojlovič – certificirana mojstrica priprave presnih in veganskih jedi.

Ana Skrt