Valeta. Svečani in simbolni zaključek osnovnošolskega obdobja je pred vrati za še eno generacijo mladih. Kako bodo devetošolci dobesedno zaplesali čez to prelomnico v svojem življenju, so priprave res tako drage ali bolj cenijo dragocenost dogodka, kaj pripravljajo za slovo od osnovne šole in kako doživljajo razburkano obdobje najstništva. O vsem tem in še čem v tokratnem Hudo!ju z devetošolci ljubljanske OŠ Ledina. Oddajo pripravlja in vodi Liana Buršič

Plesni ritual, s katerim preskočimo življenjsko prelomnico.

Valeta. Svečani in simbolni zaključek osnovnošolskega obdobja je pred vrati za še eno generacijo mladih. Kako bodo devetošolci dobesedno zaplesali čez to prelomnico v svojem življenju, so priprave res tako drage ali bolj cenijo dragocenost dogodka, kaj pripravljajo za slovo od osnovne šole in kako doživljajo razburkano obdobje najstništva. O vsem tem in še čem v tokratnem Hudo!ju z devetošolci ljubljanske OŠ Ledina.

Ja, valeta je simbolni zaključek osnovne šole, a se ne počutim vznesenega. Je samo še ena prireditev izmed mnogih na naši šoli, le da je tokrat o nas. Zadnjič, da bo ves razred skupaj in, da se lahko imamo fino.  

                                                                Jon Napotnik, 9.a

Veliko nam je dala naša šola. Naučili so nas kako naprej, se ukvarjali z našimi težavami, nam pomagali. Je pa res, da so nam v tem najstniškem obodbju zdaj pomembnejši stiki z vrstniki. Več jim povem kot staršem.

                                                                       Lana Meško, 9.a

Tveganje pri dejanjih, v našem najstniškem obdobju, je večje. Probamo vse in si vse upamo. (Jon)

Fino je, da si zdaj vse upamo. Da ne bomo izkušali oz. ne bomo mogli tega izkušati kasneje, ko odrastemo. (Lana)

Liana Buršič