Prvi program Radia Slovenija in A1 Slovenija sta združila sodobne pravljice in radijsko oddajo za otroke z več kot 50-letno tradicijo. V oddaji Lahko noč, otroci! boste lahko ob četrtkih v živo prisluhnili novim Lahkonočnicam sodobnih slovenskih avtorjev. Najmlajše poslušalce pa bodo s svojim glasom v spanec s pripovedovanjem pravljic zazibali priznani slovenski dramski igralci. Novim Lahkonočnicam lahko v oddaji Lahko noč, otroci! prisluhnete vsak četrtek do 28. septembra. Ob 19.45 v neposrednem radijskem prenosu na Prvem programu Radia Slovenija, na portalu RTV 4D in Facebook strani A1. Prva v nizu petih je pravljica Ane Duša O knjigah, ki jih za vsak slučaj nihče ni bral. Z igralcem Sandijem Pavlinom in pianistom Blažem Jurjevčičem.
Pripovedovalec: Sandi Pavlin.
Pianist: Blaž Jurjevčič.
Napovedovalec: Aleksander Golja.
Urednica: Alja Verbole.

Ob 19.45 je čas, da našim najmlajšim zaželimo Lahko noč, otroci! – nocoj na prav poseben način. Prvi program Radia Slovenija in A1 Slovenija sta združila sodobne pravljice in radijsko oddajo za otroke z več kot 50-letno tradicijo. V oddaji Lahko noč, otroci! boste lahko pet četrtkovih večerov v živo prisluhnili novim Lahkonočnicam sodobnih slovenskih avtorjev.

Najmlajše poslušalce bodo s svojim glasom v spanec zazibali legendarni slovenski dramski igralci. Prva v nizu petih je pravljica Ane Duša: O knjigah, ki jih za vsak slučaj nihče ni bral. V radijskem studiu 13 jo bosta pričarala dramski igralec Sandi Pavlin in pianist Blaž Jurjevčič. V neposrednem prenosu ju lahko spremljate na Prvem radijskem programu, vidite pa tudi na portalu 4D in Facebook strani A1.

Alja Verbole